Goedkope Voetbalshirt Replica
Livraison Gratuite

feyenoord

Voetbalshirts Feyenoord kopen?
Een mooi voetbalshirt van je favoriete voetbalclub is een must voor de echte voetbalfan en maakt je voetbaltenue compleet.
De replica voetbalshirts uit China zijn van goede kwaliteit en vrijwel niet van origineel te onderscheiden.
Bestel je goedkope voetbalshirt Feyenoord gemakkelijk en snel online.
Verkopen nieuwe feyenoord tenue kind,feyenoord shirt goedkoop 2017/2018.
Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Feyenoord.

voetshirts Feyenoord kopen

Feyenoord werd, samen met Ajax en Eindhoven , de drie reuzen van het Nederlandse voetbal genoemd, hoewel Feyenoord in de jaren tachtig en negentig het kampioenschap vaker won dan de laatste twee. Minder, maar het valt niet te ontkennen dat alleen Feyenoord kon concurreren met Ajax en Eindhoven in Nederland . Sinds de oprichting van de club in 1908 hebben ze 14 Nederlandse landstitels, 10 Nederlandse beker-titels en 2 Europese bekers gewonnen en in 1970 zijn ze het eerste Nederlandse team dat het Europees kampioenschap wint.
Feyenoord beschreef, samen met Ajax en PSV Eindhoven, de top drie in Nederlands voetbal en monopoliseerde het Nederlandse voetbal bijna 40 jaar lang.
Feyenoord is opgericht op 19 juli 1908 en won vijftien keer de landstitel. Na 18 lange jaren werd Feyenoord in seizoen 2016 – 2017 eindelijk weer Eredivisie kampioen. Met een hattrick in de kampioenswedstrijd tegen Heracles in de eigen Kuip, sloot Dirk Kuijt zijn glansrijke carrière af.
Om 16.20 uur zondagmiddag 14 mei 2017 kwam er een einde aan achttien jaar wachten. Door een hattrick van clubicoon Dirk Kuijt tegen Heracles Almelo kroonde Feyenoord zich in De Kuip tot landskampioen.

search