Goedkope Voetbalshirt Replica
chinees
Livraison Gratuite

Kennisgeving van privacy

Om de online winkelservice via onze website efficiënt en veilig te gebruiken, moeten gebruikers bepaalde informatie verstrekken, waaronder hun voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord bij het aanmaken van hun www.goedkopevoetbalshirts-replica.com-account. U kunt door deze site bladeren zonder een account aan te maken, maar u moet een account aanmaken wanneer u iets koopt en om te profiteren van bepaalde functies, zoals "Adresboek" en de andere www.goedkopevoetbalshirts-replica.com-services. Mogelijk wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens te bevestigen wanneer u contact opneemt met onze serviceafdeling. Dit stelt ons in staat om uw vertrouwelijkheid te beschermen door uw identiteit te verifiëren.

Je persoonlijke gegevens worden beschermd door het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij het aanmaken van een account op www.goedkopevoetbalshirts-replica.com (of een ander wachtwoord dat je hebt gekozen na het wijzigen van een eerder wachtwoord). Houd dit wachtwoord vertrouwelijk. Onze Associate Customer Service of een andere vertegenwoordiger van www.goedkopevoetbalshirts-replica.comzal nooit om uw wachtwoord vragen. U moet de vertrouwelijkheid van wachtwoorden beschermen. U kunt op elk moment wijzigen door naar Inloggen te gaan met uw gebruikersnaam en wachtwoord, vervolgens op "Wijzig naam, e-mailadres en wachtwoord" te klikken en een nieuw wachtwoord in te voeren.

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is erg belangrijk voor ons. We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens onder geen enkele omstandigheid aan derden. We waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en we zullen werken aan de bescherming van de veiligheid en privacy van alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt en zullen deze alleen gebruiken zoals we hebben beschreven in ons privacybeleid.

search