Goedkope Voetbalshirt Replica
chinees
Livraison Gratuite

Qui sommes nous?

Ik zal nooit de eerste keer vergeten dat ik voor mijn zoon een Liverpool-tenue kocht. Toen hij hem aandeed was hij zo blij en weigerde hij hem 2 dagen uit te doen! Maar het kostte meer dan £ 70, wat naar mijn mening veel te veel is om te betalen voor een voetbaltenue voor kinderen.

Ons doel is eenvoudig;
Om mama's en papa's gemakkelijk te voorzien van een probleemloze manier om kwaliteitsvolle voetbaltenues voor kinderen te kopen, tegen een concurrerende prijs, met persoonlijke service, waardoor volledige klanttevredenheid wordt gegarandeerd.

Wij zijn een klein familiebedrijf en zijn al vele jaren succesvol actief in de replica voetbaltenues. We hebben maar met één leverancier te maken. We werken al meer dan 8 jaar met dezelfde leverancier en daarom kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen.

We verkopen replica voetbaltenues voor kinderen van topkwaliteit van veel Engelse teams, grote Europese teams en internationale teams. De kosten van de kinderkits zijn aanzienlijk minder dan de helft van de prijs die u normaal zou moeten betalen. We zijn niet te verslaan op prijs of kwaliteit.

Wij verkopen ook topkwaliteit voetbalshirts voor volwassenen.

Lees onze sectie met de titel "Veelgestelde vragen en antwoorden" als u vragen heeft.

We zullen uw e-mail binnen 48 uur beantwoorden.

Met vriendelijke groeten

search